• main-banner-guernsey

  REGJISTRIMI I ANIJEVE GUERNSEY

  Regjistrimi i jahteve në Guernsey

Regjistroni varkën tuaj në Guernsey

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Guernsey, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Guernsey duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Guernsey ose si përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e varkës tuaj në Guernsey.


Disa nga përfitimet e regjistrimit të një anijeje nën flamurin e Guernsey përfshijnë një proces të drejtpërdrejtë regjistrimi, tarifa konkurruese dhe akses në ekspertizën dhe shërbimet e Regjistrit të Anijeve Guernsey. Për më tepër, anijet e regjistruara nën flamurin e Guernsey njihen nga shumë vende në mbarë botën dhe në përgjithësi janë në gjendje të operojnë në ujërat dhe portet ndërkombëtare, duke iu nënshtruar pajtueshmërisë me rregulloret dhe konventat përkatëse.

Ne mund të organizojmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditëve të punës, i cili do të jetë i vlefshëm për 3 muaj. Regjistrimi origjinal është i vlefshëm për 10 vjet dhe ne mund t'ju ndihmojmë edhe me rinovimet.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Guernsey. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • Regjistrim i përkohshëm i garantuar në 5-7 ditë pune! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Guernsey dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në 5-7 ditë pune (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve të Guernsey.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Guernsey, dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Kopje e certifikatës së Ndërtuesit

4) Certifikata e fshirjes (nëse është e aplikueshme)

5) Sugjeroni një emër anijeje (Ne do të kontrollojmë disponueshmërinë)

6) Certifikata e tonazhit (Pasi të konfirmohet emri i anijes, do t'ju duhet të bëni studimin e tonazhit nga një nga gjeodetët e autorizuar)

7) Dokumenti i krijimit të shoqërisë

Pasi Regjistri të ketë miratuar dokumentet e kërkuara, udhëzimet zyrtare të shënimit do të publikohen. Varka duhet të shënohet me informacionin e mëposhtëm: numrin zyrtar (të dhënë nga Regjistri), ose tonazhin bruto, emrin e anijes dhe portin e regjistrimit.

Regjistruesi do të caktojë një inspektim nëse anija është në Guernsey kur shënimi të ketë përfunduar. Nëse jo, duhet t'i jepni Regjistrit një konfirmim fotografik.

Nëse Regjistruesi është i bindur se jahti është shënuar në përputhje me rregulloret e Regjistrit, do të sigurohet Certifikata e Regjistrit Britanik, e njohur edhe si "libri blu".

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet e Guernsey.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur